Svadba
Re�taur�cia Sant� so zimnou z�hradou sa zahalila do bieleho sl�vnostn�ho o�atenia. Re�taur�cia pon�kla najprv priestor na ofici�lnu �as� sob�a a po svadobnej ve�ery (ktor� bola prestret� v zimnej z�hrade) sl��ila re�taur�cia na tancovanie a zab�vanie sa do skor�ho r�na. Unaven� svadobn� hostia oddychovali v Petit hoteli na poschod� a na druh� de� na�erpali silu a odd�chli si pri k�pani v krytom baz�ne, hor�cich vaniach a uvolnili telo pri mas�i. Svadobn�ch hosti - 56.
Prin�ame V�m n�h�ad na Svadobn� menu:
Sl�vnstn� ve�era
- Studen� predjedlo
�den� ka�acie prsia s brusnicami a grilovanou hru�kou, servirovan� na l�stkoch mach� s balsamicom - Polievka
Ba�ant� v�var s frid�tov�mi rezancami - Tepl� predjedlo
Grilovan� �parg�a s proscuitom, zapekan� bylinkovo-cesnakov�m maslom a parmez�nom - Hlavn� jedlo
Pe�en� prepeli�ky serv�rovan� na varen�ch zemiakoch s jarn�m �al�tom (preliat� majon�hovo-
dij�nov�m dresingom) a dekorovan� prepeli��mi vaj��kami s cibu�ov�mi kr��kami - Dezert
Tiramisu
- Polno�n� ve�era - formou �v�dskych stolov
kapustnica, plnen� kapustov� list, reze�, mor�acie medail�ny, hov�dzi restovan� kr��ky ....